Automotive Strategy Seminar 2022

Sustainable for Future

Årets strategiseminarium är en dag då vi äntligen ses på riktigt! Något som också är på riktigt är den omställning som sker, som vi kan se att pandemin accelererat. Nu tävlar vi om att ta fram hållbara produkter som bidrar till den gröna omställningen. Samtidigt är det viktigare än någonsin att vi jobbar tillsammans, såväl leverantör som OEM, vår dag i Stockholm kommer att ge dig inspiration kring framtidens utmaningar. FKG tillsammans med Mobility Sweden tror att detta blir en riktig kickoff för framtidens hållbara mobilitet då vi djupdyker in i temat Sustainable For Future!

Äntligen är det dags igen, för vårt Strategiseminarium som detta år kommer att hållas fysiskt den 28 april mellan 9.00-ca 15.30. Eventet är kostnadsfritt för Mobility Swedens och FKGs medlemmar, kommer bli tillgängligt digitalt och språket kommer variera mellan talare. Vår moderator kommer prata svenska.

Medverkande:

  • Jessica Span, CEO på Volvo Car Sverige -> (sve)
  • Tom De Vleesschauwer, Senior director transport & mobility på IHS -> (eng)
  • Anders Magnusson, CEO på AGES industri AB – > (sve)
  • Jessica Öberg, CEO på Combitech -> (sve)
  • Ulric Långberg, Chef för sammhällspolitiska avdelningen på Sveriges Åkeriföretag -> (sve)
  • Åsa Pettersson, CEO Energiföretagen -> (sve)
  • Jon linden, CEO/Founder på Ekkono -> (sve)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar av programmet.
När? 28 april klockan 9.00-ca 15.30 (kaffe och registrering från 8.30). Observera att det detta år inte kommer hållas någon middag kvällen före, vi erbjuder därför inte någon bokning av hotellrum.

Var? Elite Hotel Marina Tower – Saltsjöqvarns kaj 25, Nacka – Stockholm

Anmäl dig till Automotive Strategy Seminar här

Banner ASS.jpg